dilluns, 26 de gener del 2009

Alba Balcells i Barril, candidata a la secretaria d'Acció Política i Parlamentària




Nascuda a Linyola el 1986. És llicenciada en Ciències polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i actualment cursa un Postgrau d’Urbanisme i gestió de la ciutat a la uOC. També integra i participa en els projectes de l’Equip d’Administració Pública de la UPF. Actualment treballa com a tècnica parlamentària de la Federació d’Esquerra de Lleida. Ha format part de diverses organitzacions polítiques de l’esquerra independentista com són la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i l’Espenta. Actualment lidera el grup de cançó “Estel Roig”.

Una de les prioritats a destacar i a impulsar des de la Secretaria d’Acció Política i Parlamentària és l’articulació d’un discurs propi comarcal mitjançant l’elaboració d’un document marc que defineixi l’acció política del partit en els diferents àmbits comarcals i sectorials. Per això ens centrarem en:

- Promoure el diàleg i el debat polític

- Impulsar debats de gran rellevància en temes comarcals, regionals i nacionals que condicionin la posició dels representants d’Esquerra Republicana de Catalunya de la comarca als òrgans on siguin representats, tant a nivell orgànic com institucional

- Entrar en acció en la vida parlamentària. Elaborar un recull de propostes i iniciatives parlamentàries

- Promoure el diàleg i el debat polític en el sí de l’organització






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada