dissabte, 31 de gener del 2009

Josep Maria De las Heras i Vallverdú, candidat a la secretaria de Finances




Té 51 anys, viu a Mollerussa i és empleat de banca. Durant 35 anys ha estat en nombroses entitats i associacions, destacant es 2 anys de Vice-president i 4 anys nés de President de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, i Vicepresident de la Federació sardanista de Catalunya. Avui encara hi està vinculat com a jurat de Concurs de Colles Sardanistes.

Actualment, i des de fa 22 anys, és delegat sindical del Comitè d’Empresa del BBVA, a les Terres de Lleida, per CCOO. És el responsable econòmic de la ONG-PROIDE- Mollerussa – Lleida, vinculada a La Salle. Va anar a les llistes municipals de Mollerussa, en les darreres eleccions. Forma part de l’executiva de la secció local de Mollerussa i és el responsable de la Secretaria d’immigració. Ha format part de la permanent de la Comarcal sortint, a la secretaria de Proximitat i Militància.


Tots sabem la importància que tenen les Finances o l’Economia, en qualsevol empresa, comerç i fins i tot família. Nosaltres hi volem donar la màxima prioritat, i per això, proposem:

- Administrar els recursos econòmics d’acord amb la carta financera de manera transparent les finances

- Realitzar un pressupost anual i de les conteses electorals, i exercir-ne un control estricte

- Aprofitar al màxim els recursos econòmics que ofereix el partit, tot donant suport a les seccions locals

- Treballar per obtenir nous recursos econòmics

- Retre comptes a l’executiva comarcal, de forma habitual, cada tres mesos

- Els ajuts demanats de manera extraordinària per les Seccions locals seran considerats en reunió de l’Executiva comarcal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada