diumenge, 1 de febrer del 2009

Carta del candidat a la presidència comarcal


Companys, companyes,


El proper 8 de febrer, els i les militants d’Esquerra del Pla d’Urgell estem cridats a participar al Congrés Comarcal per tal de decidir qui formarà la nova Permanent i debatre l’acció política que ha de desenvolupar Esquerra a la comarca en els propers anys.


Un nodrit conjunt d’homes i dones representatius dels pobles i viles de la comarca del Pla ens hem aplegat perquè ens uneix un repte, la Il·lusió per una PLA nou. Recollint el fruit de totes les persones que han lluitat a favor del projecte d’Esquerra, nosaltres volem contribuir a fer que la comarca del Pla d’Urgell esdevingui una comarca sostenible, integradora, generadora d’oportunitats i que sigui capdavantera en el procés d’alliberament nacional.


Tots units, juntament amb altres companys i companyes d’Esquerra de la comarca hem treballat amb il·lusió un programa electoral, ambiciós i realista que es presenta en forma de compromís programàtic.

Treballarem colze a colze amb les Seccions Locals i els Grups Municipals, amb la resta de companys i companyes que formen l’executiva comarcal, l’executiva regional i amb les JERC de la nostra comarca, així com, amb totes les persones que ocupen alguna responsabilitat dins del partit o a les institucions.

Les nostres premisses són la participació, la integració, la unitat i, sobretot, la voluntat d’involucrar-vos a tots i totes perquè estem convençuts que és la millor forma d’avançar.


Com a candidat tinc l’orgull de presentar-vos, tot seguit, l’equip de persones engrescades a treballar pel nostre projecte polític a la comarca, així com, les principals propostes programàtiques. Podeu consultar íntegrament el programa complert a través de blog de la nostra candidatura al http://xunplanou.blogspot.com o sol·licitant-ne l’enviament del mateix a l’adreça xunplanou@gmail.com


Us demanem que participeu activament en el congrés comarcal i que, si ho creieu

oportu, ens doneu la vostra confiança.


Salut i República,


Víctor Costa

Candidat a la Presidència Comarcal d'Esquerra del Pla d'Urgell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada